Társadalombiztosítás

Társadalombiztosítás

Egy vállalkozás életében kiemelt fontosságú a társadalombiztosítási ügyintézés is, mely nem különíthető el a bérszámfejtési tevékenységektől. A cégvezetők és a kifizetőhelyek számára ez egy elengedhetetlen munkafolyamat, amely igen nagy odafigyelést és folyamatos naprakészséget igényel. Egy tb–ügyintéző élete bizony a hivatalos dokumentumok körül forog. Pontosan azért, hogy a partnereink cégvezetői a vállalkozásuk sikerére koncentrálhassanak!

Mit takar a tb–ügyintézés?

A fentebbi sorok remekül megmutatják, mi az oka annak, hogy mi is külön figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink válláról levegyük az ezzel kapcsolatos terheket is. Hiszen az ellátási igények beadása, az adatok rendszerezése és a rendszerbe való feltöltése, valamint mindezek számfejtése mind nagyon fontos, ugyanakkor összetett és nagy odafigyelést igénylő folyamat. Mivel a bér- és tb-ügyintézés nálunk a napi rutin része, teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a vállalkozások számára, valamint vállaljuk ugyanezen tevékenységek elvégzését kifizetőhelyek részére is. Tevékenységünk emellett tartalmazza az egészségpénztári adatszolgáltatások teljesítését is. Természetesen nem arról van szó, hogy teljesen kivesszük a partnerünk kezéből az irányítást, sőt, telefonon, e-mailben - vagy akár személyesen - folyamatosan tájékoztatunk az aktuális információkkal kapcsolatban.

Áraink:

bérszámfejtési szolgáltatás havi alapdíj:     11.000,-Ft - tól + áfa (2 db számfejtést magában foglal) bérszámfejtés szolgáltatás darab díj:             4.605,-Ft - tól + áfa (számfejtésenként az alapdíjon felül) önellenőrzések elkészítése:                             4.605,-Ft - tól + áfa (magánszemélyenként)                        szja bevallás:                                                       4.490,-Ft - tól + áfa                                                   tanácsadás:                                                          9.990,-Ft - tól + áfa (témakörönként)                                 átfogó, egyszeri konzultáció:                           19.990,-Ft - tól + áfa

Áraink irányárak.

A konkrét árajánlat abban az esetben adható ki, miután a szolgáltatás részleteit megismertük. Ehhez szükséges egy átfogó konzultáció, amelynek díjazását - szerződéskötés esetén - jóváírjuk. Kifizetőhely működtetésére ajánlatot minden esetben személyes egyeztetés után van lehetőségünk adni.