Munkajog és Munkaügy

Munkajog és munkaügy

A bér– és tb-ügyintézéshez  hozzátartoznak a munkajogi és munkaügyi tevékenységek is. Ez a terület a cégvezetők számára rendszerint a legkevésbé kedvelt, hiszen az aktuális törvényi változások, a folytonos felülvizsgálat és a szükséges módosítások mind hatalmas gondot tudnak jelenteni a vállalkozók számára. Szabadulj meg a munkajogi megfelelés okozta stressztől és a halomban álló munkaügyi iratoktól, mi mindent kézben tartunk helyetted!

Milyen tevékenységeket végzünk a munkajog és munkaügy területein?

Ennek a tevékenységi körnek a fő pillére a munkajogi megfelelés biztosítása, amelyhez szorosan kötődik az aktuális törvényi változások folyamatos nyomon követése, valamint ezeknek megfelelően a szóban forgó társaság folyamatainak rendszeres felülvizsgálata is. Bármilyen új szabályozás lép életbe, mi biztosítjuk azt, hogy vállalkozásod megfelel a kritériumoknak.

Az általunk végzett munka részét képezi a munkaszerződések elkészítése, a felmondásokkal kapcsolatos ügyintézések és a munkaköri leírások munkaidő–beosztások konstruálása, valamint felülvizsgálata is. Segítünk az írásbeli figyelmeztetések elkészítésében, valamint a bérmódosítások, az áthelyezések és munkaszerződés módosítások megírásában is. Amennyiben pedig a munkajogi tanácsadás területén vannak kérdések, problémák, szintén bátran keress fel bennünket!

 

Áraink:

bérszámfejtési szolgáltatás havi alapdíj:     11.000,-Ft - tól + áfa (2 db számfejtést magában foglal) bérszámfejtés szolgáltatás darab díj:             4.605,-Ft - tól + áfa (számfejtésenként az alapdíjon felül) önellenőrzések elkészítése:                             4.605,-Ft - tól + áfa (magánszemélyenként)                          szja bevallás:                                                       4.490,-Ft - tól + áfa                                                        tanácsadás:                                                         9.990,-Ft - tól + áfa (témakörönként)                              átfogó, egyszeri konzultáció:                          19.990,-Ft - tól + áfa

Áraink irányárak.

A konkrét árajánlat abban az esetben adható ki, miután a szolgáltatás részleteit megismertük. Ehhez szükséges egy átfogó konzultáció, amelynek díjazását - szerződéskötés esetén - jóváírjuk.