Bérügyvitel

Bérügyvitel

Tisztában vagyunk azzal, hogy a bérrel kapcsolatos ügyviteli szolgáltatások világa mennyire összetett és milyen fontos az, hogy mindig naprakész információkkal dolgozzunk. Éppen ezért vállaljuk teljes körű munkafolyamatok lebonyolítását, amennyiben a bérszámfejtés kiszervezése mellett döntesz. Ha úgy érzed, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, nem látod át az új szabályozást, már a hátad közepére kívánod a főkönyvi feladást és a nyilvántartásokat, a személyi jövedelemadó bevallásokkal kapcsolatos tennivalókat, akkor most jársz a legjobb helyen! A mi célunk az, hogy ne csak naprakészen tartsuk a dokumentációt, hanem partnerünk is átlássa a teljes folyamatot anélkül, hogy idegeskednie kelljen vagy órákat görnyednie a papírkupacok felett. Támogatjuk a cégvezetők, könyvelők munkáját, valamint együttműködünk a humán erőforrás területtel is.

Mit takarnak a bérügyviteli szolgáltatások?

Cégünknél a bérügyvitel tartalmazza a teljes körű bérszámfejtési szolgáltatásokat, a bérelszámolást, a levonások kezelését, valamint a fizetési jegyzékek, aláíró listák készítését is. Természetesen vállaljuk a dolgozók adatainak nyilvántartását, be- és kiléptetésük dokumentálását és bejelentését a hatóságok felé, valamint normál és változó munkarendű dolgozók munkabérének bérszámfejtését is.

Emellett segítünk a cafeteria szabályzat kidolgozásában, a béren kívüli juttatások számfejtésében és az ezzel kapcsolatos információk átadásában is. Ha arra van szükség, kiállítunk munkáltatói– és jövedelemigazolásokat, de akár nyilvántartjuk a szabadságokat is. Bátran fordulhatsz hozzánk akkor is, ha külföldi – uniós vagy harmadik állambeli – személyeket foglalkoztatsz, de a segítségedre leszünk megbízási szerződések és egyszerűsített munkaszerződések esetén is, vagy bármely, egyéb jogviszony elbírálásában. Különös tekintettel vagyunk a szerződések elkészítésére, nem használunk sablonokat, azokat minden esetben egyedi módon készítjük el.

A munkánk részét képezi mindezeken kívül a havi bevallások, az év végi adatszolgáltatások és összesítők elkészítése, a minden hónapban utalandó adók és járulékok listájának összeállítása, valamint a főkönyvi feladás és az szja bevallások konstruálása is.

Partnereink aktív részesei maradnak a közös munkának!

A bérügyviteli szolgáltatásaink teljes körűek, ám ez nem jelenti azt, hogy a cég vezetőjét, illetve a közvetlen kapcsolattartó munkatársat kihagyjuk a folyamatokból. Célunk, hogy ne csak levegyük a terheket a partnerek válláról, de áttekinthetővé is tegyük a dokumentációt. Ezért a munkánk része a munkaügyi (havi, negyedéves, éves) statisztikák elkészítése, valamint az éppen szükséges információk igény szerinti lekérdezések Excel formátumban. Emellett természetesen folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a kijelölt személlyel telefonon, e-mailben. Adott esetben személyesen történő egyeztetésre is lehetőség van Budapesten.

Áraink:

bérszámfejtési szolgáltatás havi alapdíj: 11.000,-Ft - tól + áfa (2 db számfejtést magában foglal) bérszámfejtés szolgáltatás darab díj:    4.605,-Ft - tól + áfa (számfejtésenként az alapdíjon felül) önellenőrzések elkészítése:                    4.605,-Ft - tól + áfa (magánszemélyenként)                                  szja bevallás:                                             4.490,-Ft - tól + áfa                                                                    tanácsadás:                                               9.990,-Ft - tól + áfa (témakörönként)                                    átfogó, egyszeri konzultáció:               19.990,-Ft - tól + áfa

Áraink irányárak.

A konkrét árajánlat abban az esetben adható ki, miután a szolgáltatás részleteit megismertük. Ehhez szükséges egy átfogó konzultáció, amelynek díjazását - szerződéskötés esetén - jóváírjuk.